Klobásové koláčky

Potřebujeme:

350 g hladké mouky, 250 g margarínu, 2 dcl kysané smetany, klobása, tvrdý sýr, sůl

Jak na to:

Z mouky, margarínu a smetany vypracujeme těsto a necháme odstát 12 hodin. Těsto rozválíme na 3 až 4 mm. Vykrajujeme kolečka, která potřeme rozšlehaným vejcem, osolíme a položíme na suchý plech. Na každé těstíčko položíme kolečko klobásy a opět potřeme vejcem. Ze zbytků těsta vykrajujeme malé hvězdičky a položíme je do středu klobásy. Opět potřeme vejcem, posypeme nastrouhaným sýrem a upečeme v troubě.

Podobné recepty:

Klobásové koláčky, Klobásové koláčky, Klobásové koláčky, Nekynuté koláčky, Holubi podle Toulosa - Lautrec