Holubi podle Toulosa - Lautrec
holuby, mleté hovězí maso, mleté telecí maso, klobásové směs, mletý pepř, muškátový oříšek, hlemýždi, zelené olivy, máslo, slanina, šalotka, cibule, mouka, bobkový list, petrželová nať, pepř, sůl
Jak na to:Holoubata naplňte nádivkou z pomletého hovězího a telecího maso. Přidejte i klobásové směs, dochuťte kořením, muškátovým oříškem a sekanými hlemýždi.
Naplněné holoubata svažte, aby držely na pánvi tvar a opečte je. Do hrnce dejte máslo, slaninu, jemnou šalotku a cibuli a zlehka posypte moukou. Po chvilce smažení přidejte sůl, pepř, petrželku a bobkový list. Do tohoto základu vložte opečené holuby a asi 1 hod.. je nechte za občasného polévání vývarem dusit. Před ukončením dušení přidejte vypeckované olivy. Jídlo korunujte sklenkou pravého koňaku.
Banánový recept , Pizza podle chuti, Pizza podle chuti, Nudle mlaskala, Minutková koprovka cca 5min