Klobásové koláčky

Potřebujeme:

350 g hladké mouky, 250 g margarínu (Palmarín, Hera), 2 dcl kysané smetany, domácí klobásu, sýr, sůl

Jak na to:

Z mouky, margarínu a smetany vypracujeme těsto a necháme ho 12 hod. stát.
Odpočinuté těsto rozválíme na tloušťku 3 až 4 mm. Z těsta vykrajujeme kolečka, potíráme je vejcem, osolíme a poklademe na suchý plech. Na každé těstíčko uložíme kolečko klobásky. Opět potřeme vejcem.
Do středu uložíme hvězdičku vykrojenou ze zbytků těsta. Potřeme vejcem a posypeme strouhaným sýrem. Upečeme v troubě.

Podobné recepty:

Klobásové koláčky, Klobásové koláčky, Klobásové koláčky, Nekynuté koláčky, Holubi podle Toulosa - Lautrec