Papriková s hlívou

Potřebujeme:

2 kg čerstvých hlívy, 1 kg sádla, 80 dkg cibule, 5 vajec, 1 kg čerstvé zelené papriky, 1 kg čerstvé červené papriky, sůl, pepř, vegetu podle chuti

Jak na to:

Hlívy nakrájíme, uvaříme ve slané vodě a scedíme. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme do ní hlívy. Krátce podusíme, přidáme nakrájenou papriku, osmahneme. Směs necháme vychladnout, rozmixujeme ji, přidáme syrová vejce, sůl, pepř, vegetu, případně feferonku. Dáme do malých skleniček a hodinu sterilujeme.

Podobné recepty:

Papriková s hlívou, Kyselá polévka s hlívou, Lívance s hlívou, Knedlíčky s hlívou, Kvasnicová s hlívou