Alobalové tajemství

Potřebujeme:

brambory, cibuli, česnek, vepřové stehno, Oravská slanina, žampiony, máslo, sůl, kmín
Pác: vegeta, olej, prolisovaný česnek, červenou papriku

Jak na to:

Maso nakrájíme na nudličky a dáme na noc do pacu. Nejdříve si nakrájíme žampiony a udusíme je na masti a cibulce. Brambory nakrájíme na kolečka, slaninu nakrájíme na proužky, cibulku a česnek na kolečka.
Na alobal dáme na kolečka pokrájené brambory, osolíme a posypeme kmínem. Potom dáme na kolečka nakrájenou cibuli, maso z pacu, česnek, slaninu nakrájenou na proužky, udušené žampióny a plátek másla. Alobal dobře zabalíme a dáme péct do vyhřáté trouby na 45 minut. Potom alobal otevřeme a necháme 10-15 minut zapéct.

Podobné recepty:

Tajemství grilu, Telecí ražniči se slaninou, Grilovaná hovězí roštěná s citronem se zeleninou, Grilovaná hovězí roštěná se slaninou, Grilované telecí řízky s bílým vínem