Telecí ražniči se slaninou
3.9.2012
600 g telecího masa z kýty, 60 g uzené slaniny, 60 g cibule, olej, pepř, sůl, alobal (alobalové miska)
Jak na to:Maso omyjte, osušte ubrouskem, odblaníme a nakrájejte na malé řízky, ty trochu naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a nechte na chladném místě odležet.
Uzenou slaninu pokrájejte na plátky, cibuli na kolečka a střídavě s masem napichujte na špejle, nebo jehly. Grilovací rošt rozehřejte, na alobal (alobalové misku) poklademe připravené ražničí a grilujte z každé strany 5 min.
Hotové poklademe na mísu a polijte odkapanou šťávou. Podávejte s bramborami a zeleninovým salátem.
Telecí ražniči s párky, Telecí roláda s okurkami, Ražničí, Ražniči, Telecí řízky po boloňsku