Vrabce z karé

Potřebujeme:

řízky z vepřového karé, kysané zelí, klobásku nebo uzené maso, hořčici, cibuli, sůl, pepř

Jak na to:

Řízky vyklepeme, osolíme, opepříme, potřeme lžičkou hořčice. Přidáme kysané zelí, tenký plátek uzeného nebo kolečko-dvě dobré klobásky. Pořádně zavineme a převážeme nití, aby nám slabé ingredience. Orestujeme na cibulce, kterou jsme si napřed osmahli. Poprášíme červenou paprikou, podlijeme vodou, abychom měli dostatek šťávy a dusíme, vaříme. Hotové vrabci rozbalte před podáváním z nitě.

Podobné recepty:

Skalolezecké karé, Vepřové karé v bramborovém těstíčku, Přelétavý motýl z vepřového karé, Vepřové karé na víně, Vepřové karé na smetaně