Skalolezecké karé

Potřebujeme:

300 g vepřového karé, 3 vajíčka, 1 KL mletého pepře, sůl, 1 KL worchestrová omáčky, 3 stroužky česneku, 1 malá cibulka, 3 PL maizeny, 2 PL plnotučné hořčice a olej

Jak na to:

Pečeně nakrájíme na plátky, které nasolíme podle chuti a naklepeme. Vajíčka rozmícháme s utřeným česnekem a nadrobno nakrájenou cibulí, hořčicí, worchestru, kořením a majzenou. Celou směs dobře rozmícháme. Přidáme vepřové karé. Maso necháme v líbí 2 dny v chladničce, aby změklo a nasákly kořením. Odležené maso opečeme na pánvi a podáváme se zeleninou a bramborami.

Podobné recepty:

Vepřové karé v bramborovém těstíčku, Přelétavý motýl z vepřového karé, Vepřové karé na víně, Vepřové karé na smetaně, Stavbařské řízky