Přelétavý motýl z vepřového karé

Potřebujeme:

vepřové karé, víno, česnek, pepř, muškátový oříšek, hořčice, bobkový list, jalovec, olivový olej, jablka, kyselá smetana

Jak na to:

Z vepřového karé odstraňte kost a odkrojte silnější plátky, které rozkrojte ale nedokrojte celkem. Zlehka naklepeme a dejte na 12 hod. do marinády. Marinádu připravte smícháním vína, česneku, pepře, muškátového oříšku, hořčice, bobkového listu, jalovce, olivového oleje a nechte odležet.
Maso opečte na grilu spolu s jablky. Na opečené maso dejte jablka a přelijte zakysanou smetanou. Postříkejte francouzskou omáčkou a tabascem.

Podobné recepty:

Skalolezecké karé, Vepřové karé v bramborovém těstíčku, Vepřové karé na víně, Vepřové karé na smetaně, Stavbařské řízky