Telecí v avokádové omáčce

Potřebujeme:

300 g telecího masa, 250 g zakysané smetany, 200 g tvarohu, 4 avokáda, 1 mango, 1 hlávkový salát, 1 paprika, 1 cibule, 1 okurka, 1 rajče, olivový olej, balzamikový ocet, 1 PL majonézy, 1 PL štiplavé papriky , bílý pepř a sůl

Jak na to:

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a připravíme ho na přírodně na olivovém oleji. 2 avokáda, tvaroh, smetanu, olej, ocet, sůl a koření rozmixujeme na omáčku - část z ní odložíme na salát a zbytek prohřejeme v masném výpeku. Mezitím připravíme salát z manga, papriky, rajčata, okurky a cibule. Osolíme ho, opepříme, na vrch poklademe měsíčky avokáda a přelijeme dresinkem z rozmixovaného avokáda a majonézy. Hotové maso přelijeme omáčkou, dodekorovat kopečky tvarohu a servírujeme se salátem.

Podobné recepty:

Telecí řízky v jemné zeleninové Smetanové omáčce, Telecí řízky po boloňsku, Telecí panenka v sýrovém těstíčku, Telecí řízky v rajčatové omáčce, Telecí kotlety na modenský způsob