Kachní stehna na balzamikovým octě
24.7.2012
4 vykostěné kachní stehna, 4 PL balzamikového octa, 75 g brusinek, 50 g hnědého cukru, 1 PL oleje, pepř a sůl
Jak na to:Vykostěné kachní stehna osolíme, opepříme a smažíme 5 minut na oleji. Zmírníme teplotu a smažíme dalších 10 minut. Stehna otočíme a přidáme balzamikový ocet, brusinky a cukr. 15 minut povaříme. Maso by mělo být ve středu růžové a šťavnaté. Brusinky se musí rozvařit, aby s vinným octem a šťávou ze smažení vytvořili chutnou omáčku. Hotové stehna podáváme přelité omáčkou.
Podobné recepty:Pikantní pečené kachní stehna, Kachna s kiwi, Kachní stehna v šolete, Kachní stehna kung pao, Pečené kachní stehna s ovocem