Chalupářská játra
1.8.2012
20 - 30 dkg vepřových jater, klobása, hořčice, 3 stroužky česneku, sádlo, sůl, pepř
Rajčatový salát: 4 rajčata, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 paprika, ocet, olivový olej, sůl, pepř
Omytou játra nakrájíme na plátky, opepříme a potřeme hořčicí. Do rozpálené masti dáme opékat klobásu nakrájíme a přidáme k játrům. Opečenou játra potřeme utřeným česnekem a osolíme. Rajčata, cibulku a česnek nakrájíme na kostičky, přidáme olej, pepř, sůl, červenou papriku a ocet. Smícháme a podáváme s játry.
Podobné recepty:Arabské hovězí játra, Jednoduchá kuřecí játra, Husí játra, Kachní játra s jablky, Vepřová játra obalená cibulí