Zeleninové omelety
10.10.2008

1 sáček mražené zeleniny-nejlepší je mrkev+hrášek+kukuřice,kdo fandí cuketě může jí tam hrst také dát ,4 vejce, 2 lžíce mléka, 2 lžíce hladké mouky, sůl, olej na smažení
Jak na to:Zeleninu krátce-asi 5minut povaříme v osolené vodě.Vodu slijeme,necháme trochu vystydnout,přidáme mléko,vejce,mouku.Osolíme a na lívanečníku smažíme z obou stran.Podáváme s bramborem.
2.varianta : smažíme na velké pánvi,hotové potřeme hořčicí a jíme s chlebem.
TIP: na závěr můžeme posypat nastrouhaným sýrem.
Omelety plněné mletým masem, Zapékané zeleninové omelety, Zeleninové omelety, Špenátové omelety se šunkovou pěnou, Drůbeží játra v omeletě