Koleno pečené na pivu

Potřebujeme:

2 kolena, kořenová zelenina, bobkový list, několik zrnek nového koření a pepře, 1,5 lžičky kmínu, sůl, 2 sklenice piva

Jak na to:

Očištěné koleno zalijeme vařící vodou, osolíme, přidáme bobkový list, pepř a nové koření a vaříme dokud maso nebude téměř měkké. V tom momentu přidáme očištěnou kořenovou zeleninu a koleno dovaříme. Z uvařeného kolena vyjmeme kost, kůžičku nařízneme do kosočtverců a posypeme kmínem. Upečeme v rozpálené troubě polévajíce pivem dokud kůrčička nebude křupavá.

Podobné recepty:

Pečené koleno na pivu, Pečené koleno na černém pivě, Marinované grilované koleno, Pečené koleno na černém pivu, Pečené vepřové koleno s orientální omáčkou