Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce

21.11.2011
Potřebujeme:

krůtí stehna, oravská slanina, sůl, pórek, cibuli, brokolici, žampiony, celerové stonky, šlehačku, zakysanou smetanu, šafrán, sůl, solamyl, máslo

Jak na to:

Krůtí stehna osolíme, obalíme Oravskou slaninou a upečeme.
Omáčka: Zeleninu nakrájíme nadrobno, udusíme na másle, brokolici nejprve povaříme v páře, přidáme šafrán, sůl, smetanu a zahustíme solamylem. Podáváme s širokými zelenými nudlemi.

Podobné recepty:

Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Voňavá krůta, Krůtí stehno s bramborovými knedlíky, Zapékané krůtí stehno, Srnčí nebo mufloní stehno na staročeský způsob