Zapékané krůtí stehno
13.3.2012

2 krůtí stehna, sůl, pepř, kmín, mléko, olej, česnek
Jak na to:Krůtí stehna vykostíme, vyjmeme z nich šlachy a prošpikujeme kousky česneku. Osolíme, opepříme a posypeme celým kmínem. Dáme do zapékací mísy a pokapeme olejem. Podlijeme asi dcl vody a přikryjeme alobalem. Dáme dusit asi na 35 minut, aby maso bylo měkké. Potom maso vyjmeme dáme dolů alobal. Potřeme mlékem a dáme zapéct.
Podobné recepty:Voňavá krůta, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Krůtí stehno s bramborovými knedlíky, Srnčí nebo mufloní stehno na staročeský způsob