Krůtí stehno s bramborovými knedlíky

Potřebujeme:

1 bal. bramborových knedlíků v prášku, mražený špenát, 500 g vykostěného krůtího stehna, 3 cibule, 6 stroužků česneku 1 KL solamylu, sůl, pepř, bylinky

Jak na to:

Bramborové knedlíky připravíme podle návodu na obalu. Krůtí stehno nakrájíme na větší kousky, orestujeme na oleji, osolíme, opepříme. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, tymián a dusíme ½ hodinu.V druhém hrnci restujeme na cibulce rozmrazený špenát, přidáme rozmačkaný česnek, osolíme Před dokončením mírně zahustíme solamylem. Nakrájené knedlíky opečeme na cibulce na pánvi. Maso polijeme výpekem a servírujeme spolu se špenátem a knedlíčky s osmaženou cibulkou.

Podobné recepty:

Voňavá krůta, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Zapékané krůtí stehno, Srnčí nebo mufloní stehno na staročeský způsob