Grilované hovězí roštěná s cibulí

Potřebujeme:

600 g vykostěné hovězí roštěnky, 100 g cibule, olej, pepř, sůl

Jak na to:

Vykostěné a dobře Odleženou hovězí plátky umyjte v celku, osušte ubrouskem a zbavte mastných částí. Pak ji pokrájejte na hrubší řízky, které zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a nechte v chladu odležet. Odleženou hovězí plátky poklademe na alobal (alobalové misku), na rozehřátý grilovací rošt a grilujte z každé strany 5 min.
Na rozpálený olej dejte na kolečka cibule, osolte a duste do poloměkka.
Hotové řízky upravte na mísu, polijte odkapanou šťávou a na každý řízek dejte hromádku opražené cibule. Podávejte s opékaným bramborem a rajčatovým salátem.

Podobné recepty:

Hovězí roštěná s cibulí, Chřestová roštěná, Grilovaná hovězí roštěná s citronem se zeleninou, Roštěná Esterházy, Hovězí roštěná na italský způsob