Domácí hovězí roštěná

Potřebujeme:

6 plátků roštenek, 1 konzerva broskvového kompotu, 3 hermelíny, olej, pepř, sůl

Jak na to:

Roštěnky naklepeme jen zlehka naklepeme prsty, ne paličkou. Osolte a opepřete. Zapékací mísu potřete olejem a vložte hovězí plátky, potřete ji také olejem a položte další a opět potřete a postup opakujte. Dejte do chladničky odležet nejlépe na 24 hod.
Roštěnky na druhý den osmahneme na pánvi a pak je poklademe na vymazán pekáč pěkně vedle sebe. Hermelín podélně nakrájejte na tenčí kolečka. Na každou hovězí plátky dejte polovičku broskve a na ni plátek hermelínu. Spichnite párátkem nebo jehlou a dejte do teplé trouby zapéct. Podávejte s vařenými brambory.

Podobné recepty:

Grilované hovězí roštěná s cibulí, Chřestová roštěná, Grilovaná hovězí roštěná s citronem se zeleninou, Hovězí roštěná s cibulí, Roštěná Esterházy