Pečené kedlubny

Potřebujeme:

6 kedluben, 40 g másla, 200 g měkkého salámu, 2,5 dcl vývaru, 3 vejce, 1 lžičku sušené bazalky, 40 g hladké mouky, sůl, máslo a strouhanka

Jak na to:

Kedlubny očistíme, pokrájíme na kolečka a na másle dusíme do poloměkka. Pekáč vymažeme máslem, posypeme strouhankou a ukládáme vrstvu kedluben, vrstvu nadrobno pokrájené salámu. Nakonec polijeme vývarem, ve kterém jsme rozšlehali vejce, mouku, bazalku, sůl. Pečeme v dobře vyhřáté troubě 20 min. Podáváme s bramborem.

Podobné recepty:

Plněné pečené kedlubny s omáčkou, Kedlubnový salát s olivami, Plněné kedlubny, Kedlubnová polévka, Kedluben s arašídovou omáčkou