Medailonky na zeleném pepři
26.9.2011

800 g hovězí svíčkové, sůl, mletý černý koření, 2 lžíce sádla, 2 lžíce naloženého zeleného pepře, 2 lžíce mouky, 2 lžíce másla, 1 / 4 kostky bujónu, worcestrovou omáčku
Jak na to:Maso nakrájíme přes vlákno na plátky, naklepeme je, upravíme do oválného tvaru, osolíme, opepříme a opečeme zprudka na tuku. Maso vyjmeme, do výpeku přidáme zelený pepř a vydusíme šťávou na tuk. Zaprášíme moukou, přidáme máslo, bujón, trochu worcestra a provaříme. Vložíme maso a prohřejeme jej.
Podobné recepty:Medailonky na barevném pepři se žampiony, Panenské medailonky ve vlaškém ořechu, Vepřové medailonky s ovocem, Telecí medailonky s hlívou, Telecí medailonky s hlívou