Ohnivé dršťky
5.10.2011
600 g předvařených drštěk (polotovar), 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1 zelená paprika, 1 lžička mleté štiplavé papriky, 50 g pórku, sůl, pepř, 1 lžíce kečupu, majoránka, olej
Jak na to:Předvařené dršťky okraje a osmahneme na rozehřátém oleji. Přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, posypeme mletou paprikou a za občasného míchání osmahneme. Podlijeme vodou, přidáme očištěnou nakrájenou zelenou papriku, kečup, opepříme a dusíme doměkka. Přidáme umytý pokrájený pórek, promícháme a krátce podusíme. Před podáváním posypeme majoránkou a promícháme.
Podobné recepty:Ohnivé dršťky, Skopové dršťky, Dršťky Halong, Držky na italský způsob, Dršťková polévka