Kapustnica s uzeným masem
10.12.2011

1 / 4 kg uzeného vepřového masa, 1 / 2 kg kysaného zelí, 30 g sádla, 1 větší cibule, 30 g hladké mouky, 180 g brambor, mletá červená sladká paprika, sůl
Jak na to:Maso zalijte vodou, uvařte do poloměkka, vyberte, pokrájejte na kostičky a vložte zpět do vývaru. Přidejte pokrájené kysané zelí a přiveďte k varu.
Z masti, cibule a mleté červené papriky připravte jíšku, kterou zamíchejte do polévky a ještě povaříme. Nakonec polévku podle chuti osolte. Podávejte s uvařenými bramborami.
Zelné palačinky s uzeným masem, Závin s uzeným masem, Kapustnica s uzeným masem, Kapustnica s uzeným masem, Kapustnica s kroupami, uzeným masem a houbami