Bůčková roláda

Potřebujeme:

1,5 kg přerostlého vepřového bůčku, 250 g sladké smetany, 150 g šunkového salámu, 7 vajec, 2 kapie (mohou být i sterilované), špetku nastrouhaného muškátového oříšku, petrželku, olej, 1 lžičku vegety, 1 lžičku soli

Jak na to:

Maso umeleme, přidáme smetanu, pepř, nastrouhaný muškátový oříšek, vegetu a sůl. Celou hmotu dobře propracujeme a uložíme na 24 hodin do chladničky. Na druhý den rozetřeme masovou hmotu na igelitovou fólii. Navrch poklademe šunkový salám a smaženici. Tu připravíme z vajec, soli a oleje. Přimícháme na kousky pokrájenou kapii a posekanou petrželku. Pomocí igelitové fólie svineme celou hmotu do rolády a přendáme do pekáče. Na dno můžeme položit alobal.

Podobné recepty:

Bůčková roláda s kysaným zelím, Bůčková vepřová roláda, Bůčková roláda, Bůčková roláda, Bůčková roláda