Květák zapékaný s rybím filé

1 květák, 500 g rybího filé, 60 g másla, 2 žloutky, 300 g hladké mouky, sůl, pepř, 50 g tvrdého sýra, 2,5 dcl sladké smetany, špetku muškátového květu, petrželku
Jak na to:Květák uvaříme v osolené vodě, scedíme a rozebereme na růžičky. Osolené filé podusíme na troše másla a rozebereme na plátky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme vodou, povaříme a odstavíme. Přilijeme smetanu, v níž jsme rozmíchali žloutky. Osolíme, přidáme nastrouhaný sýr, muškátový květ a nasekanou petrželovou nať. Do vymazané a strouhankou vysypané formy dáme těstoviny a filé, a zalijeme omáčkou a zapečeme. Podáváme s bramborem a rajčatovým salátem.
Podobné recepty:Květák zapékaný se špagetami, Zapékaný květák, Zapékaný květák s párkem, Zapékaný květák na italský způsob, Zapékaný květák