Segedínské vepřové kotlety

Potřebujeme:

4 větší kotlety, sádlo, 500 g kysaného zelí, lžičku sladké papriky, česnek, mletý kmín, velkou cibuli, 1 l zakysané smetany, sůl

Jak na to:

Kotlety naklepeme přes fólii, osolíme a z obou stran osmažíme na oleji. Maso vyjmeme a do rozpáleném sádle vložíme místo něho nakrájenou cibuli, kterou opečeme do zlatová. Vložíme zpět maso, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Přidáme kmín, česnek, papriku a zelí. Nakonec přimícháme zakysanou smetanu. Podáváme s knedlíkem nebo s bramborem.

Podobné recepty:

Křehké vepřové kotlety, Vepřové kotlety po normandský, Zapečené kotlety s olivami, Vepřové kotlety na pomerančích, Vepřové kotlety na hořčici