Tvarohovo-želatinový zákusek

Těsto: 3 vejce, 150 g moučkového cukru, 200 g oleje, 300 g výběrové mouky, 2 dcl mléka, 300 g kakaa, 1 prášek do pečiva
Tvarohová masa: 250 g másla, 150 g moučkového cukru, 500 g tvarohu, 2 vanilkové cukry , trochu rumu
Želatina: 1 Zlatý klas, sirup nebo šťávu s libovolného kompotu podle chuti
Ze surovin zpracujeme těsto, které pak dáme upéct. Mezitím si uděláme nádivku. Tu po upečení korpusu navrstvíme na těsto a následně dáme tvarohovou masu. Nakonec zalijeme želatinou.
Podobné recepty:Nepečený želatinový zákusek, Želatinový zákusek, Želatinový zákusek, Osvěžující tvarohovo - ananasový zákusek, Banánový karamel