Roštěná s hlívou

15.11.2011
Potřebujeme:

500 g roštěnky, pepř, sůl, 1 větší cibuli, 2 lžíce oleje, čerstvé nebo sterilované hlívy, vodu na podlévání, mouku na zaprášení

Jak na to:

Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji a opečeme na ní maso. K opečenou masu přidáme pokrájené hlívy, podlijeme vodou a přikryté dusíme do měkka. Šťávu zahustíme moukou a podle potřeby dochutíme solí a mletým pepřem. Podáváme s rýží nebo s bramborami.

Podobné recepty:

Kyselá polévka s hlívou, Lívance s hlívou, Knedlíčky s hlívou, Kvasnicová s hlívou, Rýžové rizoto s hlívou