Plněné vepřové kotlety

Potřebujeme:

4 ks vysokého vepřového kotletu i s kostí
Náplň: 400 g mleté ​​drůbeže, 200 g mletého vepřového masa, tavený sýr, silnější plátky tvrdého sýra, silnější plátky šunky, sůl, vegeta, pepř, mletý kmín, červenou papriku, celé máslo
Omáčka na brambory: 1 plechovku sterilizovaných hub, sladkou smetanu, solamyl, vegetu, bílý pepř, česnek

Jak na to:

Pomleté ​​maso smícháme s taveným sýrem, přidáme sůl, vegetu, pepř, kmín a znovu promícháme.
Na plátek kotletu dáme plátek sýra, plátek šunky, připravenou směs, opět sýr, šunku a přikryjeme druhým plátkem masa. Takto připravené plněné maso nejprve podusíme na másle, pak dáme na pekáč a zapečeme v Rute.

Omáčka: Na pánvičce rozehřejeme máslo, přidáme houby, podusíme, přidáme vegetu, pepř, sladkou smetanu a zahustíme solamylem.
Nakonec přidáme česnek.

Podobné recepty:

Křehké vepřové kotlety, Vepřové kotlety po normandský, Zapečené kotlety s olivami, Vepřové kotlety na pomerančích, Vepřové kotlety na hořčici