Pečené vepřové kotlety

600 g vepřových kotlet s kostí, olej, 2 cibule, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, 2 lžičky drceného kmínu, 2,5 dcl zeleninového vývaru, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce ostrého kečupu
Jak na to:Kotlety opečeme vcelku na rozehřátém oleji ze všech stran. Potom přidáme cibuli nakrájenou na plátky, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, posypeme kmínem, podlijeme vařícím vývarem, přikryjeme a upečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem.
Měkké maso odkryjeme a necháme zčervenat. Upečené kotlety vyjmeme, do výpeku podle potřeby dolijeme vařící vodu, přidáme kečup a zahustíme moukou. Chvíli povaříme.
Nakrájené maso polijeme šťávou a podáváme s těstovinami.
Křehké vepřové kotlety, Vepřové kotlety po normandský, Zapečené kotlety s olivami, Vepřové kotlety na pomerančích, Vepřové kotlety na hořčici