Vepřové medailonky
25.1.2012

8 plátků vepřové panenky (šál), 1 / 2 konzervy mandarinkového kompotu, lžíci kompotovaných višní, 50 g másla, 40 g spařených loupaných mandlí, pepř, sůl, šalvěj
Jak na to:Maso osolíme, opepříme pepřem a šalvějí. Prudce opečeme na oleji z obou stran a vyjmeme na talíř.
Nasekané mandle, višně a mandarinky dáme na pánev do omáčky krátce podusit.
Maso také vrátíme do omáčky s prohřejeme. Podáváme s dušenou rýží.
Vepřové medailonky s ovocem, Vepřové medailonky plněné olivami se smetanovou omáčkou, Panenské medailonky ve vlaškém ořechu, Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou, Telecí medailonky s hlívou