Krémeš

Potřebujeme:

1 listové těsto, 6 bílek, 35 dkg krystalového cukru, 8 dcl vody, 3 Zlaté klasy

Jak na to:

Nejprve vyválíme těsto, které dáme na plech a upečeme. Upečené necháme vychladnout. Ušleháme 6 bílků a při konci šlehání pomalu přisypeme 20 dkg krys.cukru.

Uvaříme pudink: 8 dcl vody, ve které rozmícháme 3 Zlaté klasy a 15 dkg krys.cukru. Ještě horké vylijeme do ušlehaného sněhu a dobře promícháme nebo spolu vyšleháme. Vylijeme na těsto a necháme vychladnout.
Mezitím si ušleháme 2-3 šlehačky spolu se ztužovačem natřeme na vychladlý pudink. Nakonec posypeme sekanými ořechy, nebo grankem.

Podobné recepty:

Výborný krémeš, Pruhovaný krémeš, Kokosový krémeš, Domácí krémeš, Krémeš bez použití trouby