Krémeš

8 dcl mléka, 2 žloutky, 2 Zlaté klasy, 1 vanilkový cukr, 2 kopcovité lžíce hladké mouky, 15 dkg moučkového cukru, 1 Palmarín, 2 lžíce rumu nebo esenci, 1 šlehačku, na špic nože jedlé sody, balík medových plátů
Jak na to:S uvedených ingrediencí uvaříme krém a necháme vychladit. Vyšleháme šlehačku se jedlou sodou, zvlášť utřeme Palmarín a do něj po lžících přidáváme vychladlý krém, rum. Rozložíme dva pláty, natřeme krém, šlehačku, přikryjeme dvěma pláty a 24 hodin chladíme.
Podobné recepty:Výborný krémeš, Pruhovaný krémeš, Kokosový krémeš, Domácí krémeš, Krémeš bez použití trouby