Kuřecí stehna v rajčatové zelí
19.4.2012

kuřecí stehna, čerstvá zelí, kečup, 1 lžíce cukru, sůl, kmín, bobkový list, celý pepř, bylinky a mletá paprika na posypání, máslo, cibule, tuk
Jak na to:Na tuku osmahneme cibulku, přidejte kmín, bobkový list, celý pepř, 3 lžíce kečupu a orestujeme. Nakrájejte si zelí a vložte ji ke kečupovému základu. Podlijeme troškou vody a pod pokličkou dusíme 5 minut. Přidejte cukr a sůl. Přeložte zelí do zapékací nádoby. Na zelí poklademe nasolené kuřecí maso, posypte kořením, bylinkami a rozložte plátky másla. Přikryté pečte do zlatová. Před koncem ještě odkryjte a 5 minut připečte. Podávat můžete s pečenými bramborami s bylinkami.
Podobné recepty:Selské kuřecí stehna, Kuřecí stehna na kysaném zelí, Kuře po Gazdovský, Kuře po gazdovsku, Kuřecí stehna ala mňam