Čevan-ču-su

Potřebujeme:

500 g vepřového plece, 3 vejce, 1 malá cibule, 1 PL worcesteru, 1 PL tekuté směsi koření, 1 PL oleje, pepř, kari koření, škrob, olej a sůl

Jak na to:

Maso nakrájíme na malé kostičky, ke kterým přidáme na jemno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, kari koření, worchester, tekutou směs koření, olej, škrob a vajíčka. Vše spolu promícháme a necháme 3 hod.. marinovat. Na pánvi rozpálíme olej a lžící tvarujeme masové placky, které z obou stran důkladně propečete.
Servírujeme obložené čerstvou zeleninou a vařenými bramborami.

Podobné recepty:

Vepřový jazyk po pekingsku, Vynikající zapékaná zelenina, Tzatziki, Kanadská pečeně, Bramborové placky