Roštěná na smetaně

Potřebujeme:

600 g roštěnky, sůl, pepř, olej, 1 cibule, 20 g kaparů, 1 PL hořčice, 250 ml zakysané smetany, pórek, hladká mouka

Jak na to:

Plátky roštěnky jemně naklepeme a na okrajích nakrojíme. Do hladké mouky přidáme sůl, pepř, obalíme v ní plátky roštěnky a prudce opečeme z obou stran. Plátky vyjmeme a přeložíme do zapékací nádoby. Ve výpeku osmažíme nakrájenou cibuli, nakrájený pórek, kapary, přimícháme hořčici a přidáme do zapékací nádoby na roštěnky. Smetanu promícháme s moukou, zalijeme jí maso a přikryjeme alobalem. Vložíme do trouby a zapékáme 30 min. při 200 ° C. Podáváme s opékanými bramborami a zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Ďábelská roštěná, Žampióny na smetaně, Roštěná naruby, Roštěná na znojemský způsob, Kuře na smetaně