Chilli roštěná

Potřebujeme:

2 plátky roštěnky, 1 cibule, 1 mrkev, 1 sterilované okurky, 1 sterilované žampiony, 2 PL oleje, 1 PL másla, 1 PL pikantního kečupu, 1 KL hořčice, 1 chilli papričku, pepř, hladká mouka a sůl

Jak na to:

Plátky roštěnky na okraji nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Takto připravené maso poprášíme moukou a na oleji z obou stran orestujeme. Přidáme máslo, cibuli a osmahneme. Když je cibulka sklovitá přidáme nakrájenou mrkev, okurku, žampiony, kečup a chilli papričku. Dusíme, dokud maso a ostatní suroviny nezměknou. Chilli roštěnku podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Debrecínska roštěná, Ďábelská roštěná, Fazole v chilli omáčce, Wonton ravioli s aljašským lososem a chilli omáčkou, Kukuřičná polévka