Vietnamská drobová polévka
1.7.2012
kuřecí droby, mladá cibulka, mrkev, kedlubny, rýžové těstoviny (vermicelli), sůl, sušená kořenová zelenina, olej, vývar
Jak na to:Kuřecí drůbky očistíme, nakrájíme a podusíme na oleji a cibulce doměkka. Podlijeme vývarem, dochutíme solí, sušenou kořenovou zeleninou, zalijeme vodou a přivedeme do varu. Mrkev a kedlubnu nakrájíme na plátky, přidáme do polévky a vaříme 30 minut. Rýžové těstoviny vložíme do horké vody na 20 minut, scedíme, přidáme do polévky a podáváme.
Podobné recepty:Vietnamská polévka s masovými kuličkami, Vietnamská polévka z vepřových žeber, Vietnamská slepičí polévka, Vietnamská omeleta, Jahodová polévka