Americké tagliatelle

Potřebujeme:

500 g těstovin tagliatelle, 250 g slovenské salámu, 100 g kečupu, 50 g hořčice, 20 g medu, 1 jarní cibulka, 1 stroužek česneku, 1 pórek, olivový olej, pepř, brambory a sůl

Jak na to:

Těstoviny uvaříme podle návodu ve slané vodě. Scedíme je a obalíme jimi salám. Pórek nakrájíme na dlouhé tenčí proužky, kterými obvážeme těstoviny se salámem. Na oleji osmažíme jarní cibulku, česnek a zbývající pórek nakrájený nadrobno. Přidáme salám a za občasného otáčení dusíme pod pokličkou 3 minuty. Přidáme kečup, hořčici, med, 2 dcl vody, sůl, pepř a vaříme ještě 3 minuty.
Jako přílohu podáváme brambory.

Podobné recepty:

Carbonara alla vegetariána, Hermelínová rychlovka, Smetanové tagliatelle, Americké brambory, Tagliatelle s houbovou omáčkou