Roláda
24.8.2012

4 vejce, 2 tatarské omáčky, 1 želatina v prášku (asi 1,5 dcl vody), vařená zelenina (hrášek, kukuřice, mrkev), dietní nebo šunková salám, vegeta a koření
Jak na to:Vejce uvaříme natvrdo. Žloutky utřeme s tatarskou omáčkou. Bílku z vajíček a salám nadrobno pokrájíme. Vše spolu i se zeleninou zamícháme. Želatinu rozpustíme, necháme vychladnout, a potom smícháme se směsí. Srnčí hřbet vyložíme alobalem, nalijeme tam směs a necháme cca. 6-8 hod. tuhnout v lednici. Podáváme s pečivem, chlebem.
Podobné recepty:Plňená roláda, Roláda plněná šlehačkou, Roláda z mletého masa, Roláda s tvarohovým krémem, Skvělá roláda