Válené dobošové řezy

24.8.2012
Potřebujeme:

Těsto: 500 g hladké mouky, 100 g Palmarínu, 2 vejce, 200 g moučkového cukru, 1/2 prášku do pečiva, 1 dl mléka
Krém: 1 l mléka, 15 lžic krystalového cukru, 6 lžic polohrubé mouky, 5 lžic kakaa, 1 vanilkový cukr, 1 Hélia, varoval čokoláda, Cera

Jak na to:

Suroviny uhněteme, těsto rozdělíme na 5 stejných částí a vyválíme. Upečeme.
Uvaříme krém, po vychladnutí utřeme s margarínem. Natíráme na pláty, které ukládáme na sebe. Na vrch naneseme čokoládu rozpuštěnou s Cero.

Podobné recepty:

Dobošové řezy, Dobošové řezy z sušenek, Dobošové řezy, Dobošové medové řezy, Dobošové řezy