Plněné řízky z jehněčího masa
24.10.2012

600 g vykostěného jehněčího masa, 100 g anglické slaniny nakrájené na plátky, 1 cibule, hrubá mouka, 2 vejce, strouhanka, olej, hořčice, pepř, vegeta, sůl
Jak na to:Maso odblaníme, omyjte, nakrájejte na řízky, mírně naklepeme, okraje nařízněte, opepřete, osolte a potřete hořčicí. Na polovinu řízku dejte plátek slaniny, 2 kolečka cibule, přeložte na polovinu a spojte párátkem. Obalte v mouce, ve vejcích rozšlehaných s vegetou a v prosáté strouhance. Na rozehřátém oleji smažte z obou stran. Podávejte s bramborovou kaší ozdobenou osmaženou cibulí.
Podobné recepty:Zapékané jehněčí řízky, Lahůdkové řízky, Jehněčí maso na paprice, Jehněčí maso na paprice, Plněné kuřecí řízky