Plněné kuřecí řízky
12.1.2009
kuřecí řízky, anlická slanina na plátky, plátky šunky, tvrdý sýr, pórek, klasický trojobal (mouka, vejce, strouhanka)
Jak na to:Kuřecí řízky omyjeme, osušíme a mírně naklepeme. Osolíme a klademe plátek anglické slaniny, plátek šunky nebo šunkového salámu, na kolečka nakrájený pórek a nastrouhaný tvrdý sýr. Plátek masa přeložíme, buď sepneme párátkem nebo sklepeme paličkou. Potom maso obalíme v trojobalu a smažíme ve větším množství oleje. Podáváme buď s bramborou kaši, bramborovým salátem nebo i s hranolkami.
Podobné recepty:Plněné řízky nivou a broskvemi, Plněné kuřecí řízky, Dušené kuřecí řízky s cibulí, Harmonické kuřecí řízky, Kuřecí řízky v marinádě