Parmezánové maffiny

27.9.2011
Potřebujeme:

1 vejce, ¼ l mléka, 125 ml bílého jogurtu, 125 ml rozpuštěného margarínu, 625 ml mouky, 1 PL prášku do pečiva, 1ČL soli, 60 g cukru, 125 ml nastrouhaného sýra parmazánu, 1 / 2 lžičky čerstvé bazalky (může být i sušená)

Jak na to:

V nádobě si ušleháme vejce, přimíchejte mléko a margarín. V druhé nádobě smíchejte mouku, prášek do pečiva, sůl, parmazán, bazalku a cukr. Vlijte tekuté suroviny z první nádoby, smíchejte, pouze pokud je třeba suché suroviny namočit. Předehřejte troubu na 200 ° C, vymažeme formu na maffiny. Nalijte těsto do formy a pečte v troubě 20 min.

Podobné recepty:

Banánovo - čokoládové maffiny, Hrozínkové maffiny z ovesnými vločkami, Krémově - sýrové maffiny, Hip Hop mafiny, Maffiny