Čínská hovězí kyselopálivá polévka

Potřebujeme:

500 g libového hovězího, 60 g zelených fazolek, trochu sušených hub namočených ve vodě a nakrájených, 2 šálky vývaru, 1 polévková lžíce sherry, sójové omáčky a octa, 2 kávové lžičky hladké mouky rozmíchané v polévkové lžíci vody, 1 kávová lžička soli, půl kávové lžičky pepře a glutasolu (vegety).

Jak na to:

Maso nakrájíme na malé kousky, stejně tak i fazolku a houby. Vhodíme všechno do vařícího vývaru a povaříme nejméně pět minut. Potom přidáme všechny ostatní přísady a vaříme tak dlouho, až polévka zhoustne.

Podobné recepty:

Ostrá čínská polévka, Hovězí polévka s těstovinami, Čínská polévka , Selská hovězí polévka, Hovězí polévka s masem