Pirožky s rybí náplní

Mražené listové těsto (2 balíčky,) 2-3 konzervy tuňáka (pikatní a ve vlastní šťávě) - část tuňáka lze nahradit třeba mletým salámem), 1-2 cibule, 1 nakládané žampiony, 1 rajský protlak, 2-3 obdélníčky taveného sýra koření: bazalka, dle chuti hořčice, kečup nebo sojovka, česnek, kdo má rád, může přidat kapary
Jak na to:Z výše uvedených surovin připravíme náplň, dochucování podle vlastní fantazie.
Je-li náplň řídká, zahustíme strouhankou.
Z listového těsta utvoříme čtverečky a plníme náplní. Přeložením vytvoříme pirožky a řádně přitiskneme, aby náplň nevytekla. (Kdo má formičky na pirožky nebo alespoň koupil těsto již načtverečkované má to ještě jednodušší.)
Pečeme dp zlatova, jde to skvěle třeba i v remosce. Pěkně vypadá i závin naplněný touto směsí.
Zeleninové pirožky, Velikonoční pirožky, Maso-žampionové pirožky, Marinovaný celer s rybí majonézou, Kyselá garnátová polévka