Domácí müsli zajíce Zazy
10.12.2010
1 balíček ovesných vloček, l balíček strouhaného kokosu, l kondenzované slazené mléko, l balíček hrozinek, l balíček lískových oříšků, nasekané nahrubo (já je nastrouhám nahrubo na robotu)
Jak na to:Do velké mísy nasypeme vločky, oříšky, kokos a hrozinky. Vlijeme mléko k ostatním surovinám a dobře promícháme.
Směs vysypeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do rozehřáté trouby péct. POZOR! Trouba nesmí být přílią rozpálená, aby se müsli nespálilo, ale spíše jenom vysušilo. Průběžně müsli převracíme a promícháváme, aby se opeklo ze všech stran. Hotové müsli poznáte podle toho,že vločky zrůžoví.
Ovesné-špaldové musli, Hrudky s müsli, Květnový salát, Zajíc po dalmatský, Velikonoční zajíc