Hrudky s müsli

3.11.2011
Potřebujeme:

300 g tmavé čokolády, 300 g müsli, 2 lžíce oleje na alobal, 45 papírových košíčků, alobal

Jak na to:

Nejdříve nožem nahrubo nasekáme čokoládu a rozpustíme ji v kastrůlku v horké lázni. Ještě teplou ji smícháme s müsli. Větší tác vyložíme alobalem a potřeme olejem. Pomocí dvou lžiček vykrajujeme z lehce vychladlé hmoty čokoládové hrudky. Pokládáme je vedle sebe a necháme ztuhnout. Hotové hrudky vložíme do papírových košíčků, dáme do krabičky přikryjeme fólií a uschováme na chladném místě.

Podobné recepty:

Domácí müsli zajíce Zazy, Ovesné-špaldové musli, Květnový salát, Müsli, Rozinkové hrudky