Vepřové výpečky
13.5.2011

750 g vepřového bůčku, sůl, pepř, 3 stroužky česneku, 75 g cibule, 1 dl vody, křen 1
Jak na to:Vepřový bůček zbavíme kostí a nakrájíme na plátky. Maso osolíme, opepříme, potřeme lisovaným česnekem a obalíme v nakrájené cibulce. Plátky vložíme do pekáče, podlijeme vodou a dáme péct do vyhřáté trouby. Během pečení masem několikrát zamícháme a dbáme, aby se cibule nepřipálila. Dozlatova opečené a křupavé výpečky přelijeme na talíři výpekem.
Příloha:
bramborové knedlíky vše posypeme křenem
Vepřové výpečky, Vepřové kotlety, Vepřové masíčko po znojemsku, Vepřové na kmíně, Vepřové karbenátky s houbami