Paprikopvý bůček jako chuťovka

4.11.2010
Potřebujeme:

Libový vepřový bok bez kosti (max do kila masa), 8 velkých stroužků česneku,bobkový list ,nové koření 4 ,celý pepř 4,grilovací koření,sladká a pálivá paprika ,sůl, alobal

Jak na to:

Bůček si dáme vařit do osolené vedy s bobkovým listem a kořením novým a celým pepřem.Vaříme asi tak 60 min a přidáme všechny stroužky česneku.Bůček uvaříme doměkka.Vyndáme ho z vývaru a dáme na talíř. Dále si vyjmemem stroužky česneku ,ten rozmačkáme na kašičku,přidáme papriku sladkou i pálivou a grilovací koření. Vzniklou kašičkou příborovým nožem omažeme celý bůček ze všech stran a zabalíme pěkně do alobalu. A nyní jen už schovat někam dolů do ledničky aby tam vydržel týden a pěkně se proležel. Krájíme na plátky , podáváme s chlebem a kyselými okurkami

Podobné recepty:

Vepřový bůček s bambusovými výhonky, Francouzské škvarky, Pikantní bůček, Pečený bůček na vietnamský způsob, Babiččina chuťovka